ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Fenix

Το ξενοδοχείο fenix στεγάζεται στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στο Δήμο Αιξωνής, ο οποίος πήρε την ονομασία του από το υφάλμυρο νερό που έρεε δηλ. γλυφό και μετονομάστηκε ο Δήμος σε Δήμο Γλυφάδας.
Πρόκειται για την ξενοδοχειακή αλυσίδα γνωστή ως BEST WESTERN FENIX με επιλογή την Γλυφάδα προκειμένου να αποκτήσει οφέλη τόσο στον τουριστικό τομέα όσο και στον επαγγελματικό.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει, είναι οι ακόλουθες:fenix-meeting

Κατόπιν τοποθεσίας, ένας τουρίστας διευκολύνεται στην ξενάγηση του διότι έχει εύκολη πρόσβαση στα αξιοθέατα προς Αθήνα-στο μουσείο της Ακρόπολης- ή στα αξιοθέατα προς παραλία.

 

  • Παρέχει συνάμα στους επαγγελματίες την επιλογή σεμιναρίων, συνεδρίων στις αίθουσές της αφού πληρεί τον πιο άρτιο εξοπλισμό σε VDSL internet, οθόνες διαφορετικού μεγέθους, ανθρώπινο δυναμικό που εποπτεύει όλη τη διοργάνωση διαθέτοντας κατάρτιση, εμπειρία κι εξειδίκευση.
  • Συναγωνίζεται εφάμιλλα με την πληρότητα των αιθουσών της στην διεξαγωγή γαμήλιων εκδηλώσεων. Η αίθουσα ΗΡΩ αποτελεί μία από τις πιο εξοπλισμένες αίθουσες δεξιώσεων υπό την εποπτεία ενός υπευθύνου φιλοξενώντας 300 άτομα στις δεξιώσεις και ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις κάθε ζευγαριού κατακτώντας μία εμπειρία 30 ετών στο χώρο της.