Το Club 22 Ξανά Κοντά σας!

Για τρίτη συναπτή χρονιά ο Πάνος Κιάμος θα βρίσκεται στο Club 22, κρατώντας παρέα στους απανταχού θαυμαστές του για όλη τη σεζόν 2014-2015. Πλάι του θα έχει περίοπτη θέση η πολλά υποσχόμενη και εκθαμβωτική Έλενα Χατζίδου, η οποία φαίνεται τον τελευταίο καιρό να εδραιώνει την παρουσία της στο ελληνικό μουσικό στερέωμα και στον κόσμο της νυχτερινής διασκέδασης, χάρη στις αξιοσημείωτες της μουσικές επιδόσεις. Ο Πάνος Κιάμος δε χρειάζεται συστάσεις και επιδίωξη του και τη φετινή χρονιά είναι να οδηγήσει τους θαμώνες σε ξεφάντωμα, χαρίζοντας άπλετες στιγμές γνήσιας νυχτερινής διασκέδασης.

club 22 kiamos

Ο Πάνος Κιάμος μαζί με την Έλενα Χατζίδου είναι δεδομένο ότι θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής στο Club 22, το οποίο και φέτος θα βιώσει άφθονες στιγμές «δόξας» και αποθέωσης. Ούτως ή άλλως, στο Club 22 τα προηγούμενα χρόνια επικρατούσε παροξυσμός κάθε φορά που ο Πάνος Κιάμος εμφανιζόταν επί σκηνής ερμηνεύοντας τα δημοφιλέστερα μουσικά κομμάτια του. Πλέον το Club 22, που εδρεύει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 22, έχει ταυτιστεί στη συνείδηση του κόσμου με το λαοφιλή καλλιτέχνη, αφού από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πύλες του, ο Πάνος Κιάμος ήταν η αιχμή του δόρατος και πόλος έλξης. Έτσι, πολύ σύντομα ο Πάνος Κιάμος μαζί με την Έλενα Χατζίδου θα ξεκινήσουν να εμφανίζονται στο νυχτερινό κέντρο φιλοδοξώντας να αναρριχηθούν στην πρώτη θέση όσον αφορά τη νυχτερινή διασκέδαση στην Αθήνα για τη σεζόν τρούμπα μαγαζιά.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το Club 22 τα δύο προηγούμενα χρόνια αποτέλεσε ένα από τα κορυφαία μουσικά κέντρα της πρωτεύουσας, με τη φήμη του να έχει εξαπλωθεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας. Το 2012 άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του και από τότε έχει αναδειχθεί σε σταθερά της νυχτερινής διασκέδασης χάρη στην ασύγκριτης αισθητικής διακόσμησή του και τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρει στους θαμώνες. Δικαίως συγκαταλέγεται στα καλύτερα μουσικά στέκια της Αθήνας. Το Club 22 βρίσκεται μία ανάσα από το κέντρο της Αθήνας αφού εδρεύει στην αρχή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, γεγονός που το καθιστά πολύ εύκολα προσβάσιμο είτε μέσω των δημόσιων συγκοινωνιών είτε με αυτοκίνητο. Κάθε χρόνο καταβάλλονται προσπάθειες ώστε το κατάστημα να εμφανίζεται αναβαθμισμένο και πράγματι οι προσπάθειες αποδίδουν καρπούς καθώς συνεχώς βλέπουμε κάτι καλύτερο στην αισθητική του χώρου. Αυτή η αισθητική αναβάθμιση σε συνδυασμό με τη σταθερή παρουσία του Πάνου Κιάμου μετατρέπουν το Club 22 σε πόλο έλξης. Το φετινό σχήμα, εκτός από τον Πιάνο Κιάμο και την Έλενα Χατζίδου, θα περιλαμβάνει επίσης τον ιδιαίτερα καταξιωμένο μεταξύ του νεανικού κοινού Σταν.

kiamos & stan

Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει λοιπόν δριμύτερος για ακόμη ένα χειμώνα στο Club στην Τρούμπα  όντας αποφασισμένος για ακόμη πιο ξέφρενες βραδιές γεμάτες κέφι και απόλαυση. Άλλωστε πρόκειται για έναν από τους πιο λατρεμένους και αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πορεία της πολυετούς καριέρας του έχει να επιδείξει απίστευτες επιτυχίες, λαμβάνοντας πολλές διακρίσεις για τα τραγούδια του, τα οποία έχουν γίνει χιτ τόσο ραδιοφωνικά όσο και στα νυχτερινά μαγαζιά και κλαμπ. Αυτό που ξεχωρίζει τον Πάνο Κιάμο είναι η ιδιαίτερη μορφή επικοινωνίας που φαίνεται να αναπτύσσει με τον κόσμο και τους θαυμαστές του, καθώς έρχεται σε άμεση επαφή με το κοινό επί σκηνής. Όταν εμφανίζεται στη σκηνή και η ορχήστρα παίζει το πρώτο τραγούδι, ο κόσμος παραληρεί και αρχίζει το απόλυτο ξεφάντωμα. Επιπλέον, το ταλέντο του αγαπητού καλλιτέχνη είναι αδιαμφισβήτητο και δοξάζεται σε σχεδόν καθημερινή βάση απ’ όλους. Όντας ακραιφνής εκπρόσωπος του λαϊκού τραγουδιού, ο Πάνος Κιάμος έκανε τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα στη Θεσσαλονίκη, όπου μέσα σε πολύ λίγο καιρό κατέκτησε τις καρδιές των θαμώνων. Έπειτα από λίγο κατηφόρισε στην Αθήνα αποσπώντας επαίνους για τις επιδόσεις του, ενώ από τότε συνεχίζει τις επιβλητικές εμφανίσεις στο Club 22. Ο Πάνος Κιάμος είναι από τους λίγους έλληνες καλλιτέχνες που έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν από μόνοι τους ένα ολόκληρο μουσικό πρόγραμμα σε μία πίστα, κάτι που αποδίδεται αποκλειστικά στο μουσικό χάρισμα και ταλέντο που διαθέτει.

omada kiamos club 22 stan xatzidou

Όπως αναφέρθηκε, η Ελένη Χατζίδου είναι μία πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια που θα πλαισιώνει από φέτος τον Πάνο Κιάμο στη μουσική πίστα του Club 22. Η Χατζίδου είναι ένα σχετικά νέο ταλέντο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, το οποίο αναμένεται να μας απασχολήσει για πολλά χρόνια αφού τα έως τώρα δείγματα γραφής της είναι εκπληκτικά. Εδώ και αρκετά χρόνια άλλωστε εμφανίζεται σε μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά πλάι σε βαριά ονόματα της μουσικής σκηνής, την ώρα που έχει πραγματοποιήσει και συναυλίες εκτός Ελλάδας. Η Ελένη Χατζίδου είναι ένα γνήσιο λαϊκό ταλέντο που κατάφερε να αναδείξει τα χαρίσματα και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της. Έπειτα λοιπόν από άκρως επιτυχημένες παρουσίες σε διάφορα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, η Ελένη Χατζίδου θα βρίσκεται το χειμώνα 2014-2015 στο Club 22 δίπλα στον Πάνο Κιάμο και τον Σταν.

Ο Σταν είναι ένας ταλαντούχος και ελπιδοφόρος τραγουδιστής ποπ μουσικής με ευρεία απήχηση στη νεολαία. Το φετινό χειμώνα ο Σταν θα είναι διαθέσιμος για τους θαυμαστές του στο Club 22 μαζί με τον εκρηκτικό Πάνο Κιάμο και την εντυπωσιακή Ελένη Χατζίδου, επιθυμώντας να αφήσει το δικό στίγμα στο μαγαζί συνεισφέροντας στο ήδη πλούσιο μουσικό πρόγραμμα. Έπειτα από ένα πετυχημένο πέρασμα σε άλλο νυχτερινό κέντρο, ο Σταν είναι έτοιμος να ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο Club 22, το οποίο αν μη τι άλλο φαντάζει ως μία μεγάλη πρόκληση γι’ αυτόν.

Παρά την τεράστια επιτυχία και απήχηση του Club 22, το κόστος της φιάλης στο μαγαζί θα κυμαίνεται και φέτος σε πολύ προσιτά επίπεδα, αφού ο στόχος του κέντρου είναι να μπορούν όλοι οι θαυμαστές του Πάνου Κιάμου να επισκεφτούν το χώρο. Ο τρόπος δε με τον οποίο έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε κράτηση είναι πολύ εύκολος και ταχύς. Ο κόσμος που επιθυμεί να κάνει κράτηση τραπεζιού, μπορεί να έρθει σε τηλεφωνική επαφή με το νυχτερινό κέντρο στους αριθμούς που αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα του κέντρου ή να προβούν σε ηλεκτρονική κράτηση. Μάλιστα παρέχονται προνομιακές εκπτώσεις για φοιτητές κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, με τις τιμές της φιάλης να διαμορφώνονται στα 120 και 130 ευρώ για τα έξι άτομα αντίστοιχα. Η κανονική τιμή της φιάλης ανέρχεται στα 150 ευρώ για τα τέσσερα άτομα. Όσοι εμπιστεύτηκαν μέχρι τώρα το Club 22 έμειναν ενθουσιασμένοι και ο δρόμος τους οδήγησε ξανά στις πύλες του.

kiamos sthn pista