Θες ρολόι; Έλα στον expert!

Ρολόι! Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για έναν άνδρα που ξέρει και προσέχει καλά τον εαυτό του, από την αγορά του μοναδικού κοσμήματος, που είναι must και καλό να έχει στην συλλογή του. Εδώ θα δούμε διάφορες επώνυμες, όχι απαραίτητα ακριβές και ταυτόχρονα ποιοτικές μάρκες ωρολογοποιίας και θα προτείνουμε για το δικό σας «οφθαλμόλουτρο», μερικά από τα ωραιότερα κομμάτια τους για την συλλογή σας.

Κωσταρέλος λογότυπο Image

Για να δούμε όμως όμορφα κομμάτια ωρολογοποιίας, θα πρέπει να επισκεφθούμε κάποιον ειδικό στο χώρο. Εμείς θα σας προτείνουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα του κύριου Κωσταρέλου, που έχει μια από τις μεγαλύτερες γκάμες σε ρολογια και γνωρίζει πολλά πράγματα για την τέχνη τους και την ποιότητά τους. Εκεί μπορείτε να βρείτε πολλές επώνυμες μάρκες από το χώρο της μόδας, πχ. HugoBoss, CalvinKlein, BURBERRY και πολλές άλλες, όπως και οίκους ατόφιας ωρολογοποιίας σαν την SEIKO, TAGHEUER, Stuhrling, Breitling και πολλές περισσότερες. Η παραπάνω φωτογραφία απεικονίζει και το ηλεκτρονικό κατάστημα, όπου για εσάς που είστε λάτρεις των ρολογιών, σίγουρα καλό θα ήταν ρίξετε μια ματιά. Βάζουμε στοίχημα πως δεν θα απογοητευτείτε, διότι έχει τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και κάνει και πολύ καλές εκπτώσεις, ειδικά σε αγορές μέσω διαδικτύου, που αγγίζουν το 40%! Ας πάμε να δούμε μερικά από τα ομορφότερα ρολόγια οίκων που διαθέτει, όπου ανάλογα πάντα την τσέπη σας, θα τα αναλύσουμε.

Θα ξεκινήσουμε για αυτούς που δεν διαθέτουν μεγάλο budget, θέλοντας να αγοράσουν ένα ρολόι γύρω στα 100 ευρώ. Μια από τις καλύτερες επιλογές για bracelet, σε αυτό το χρηματικό ποσό, είναι το Seiko 5 21 Jewels, με αυτόματο μηχανισμό και κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, κούμπωμα ασφαλείας και με διάμετρο στα 38mm, είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Στο ακόλουθο βίντεο μπορείτε να δείτε ένα δείγμα των χαρακτηριστικών του.

Τώρα για αυτούς που σκοπεύουν να χαλάσουν λίγο πολύ, γύρω στα 300 ευρώ, μια πάρα πολύ καλή επιλογή, είναι ένα πολύ όμορφο κομμάτι του οίκου HUGOBOSS, για αυτούς που είναι λάτρεις σε ρολόγια με δερμάτινο λουράκι, με μηχανισμό Quartz, κάσα επίσης από ανοξείδωτο ατσάλι, κούμπωμα τοκάς, στα 48mm διάμετρο, που θα το δείτε στην παρακάτω φωτογραφία. Για εσάς που θέλετε ένα καλό casual και επώνυμο ρολόι, αυτή είναι μια από τις καλύτερες επιλογές.

ρολόγια boss image

Άλλη μια ωραία επιλογή στο ίδιο χρηματικό ποσό, είναι και το μοντέλο της CalvinKleinExchange, όμως αυτή τη φορά θα είναι bracelet, με τον Ελβετικού τύπου μηχανισμό Quartz, στα 44mm διάμετρο και κάσωμα από ανοξείδωτο ατσάλι, όπως φαίνεται παρακάτω.

ρολόγια calvin klein image

Είναι ένα από τα ομορφότερα κομμάτια του οίκου CalvinKlein και σίγουρα θα σας συνοδέψει στις καλύτερες στιγμές σας, βγάζοντάς σας, ασπροπρόσωπους!

Τώρα, όσο το budget ανεβαίνει, είναι φυσικό ακόλουθο πως ανεβαίνει και η ποιότητα των ρολογιών. Για εσάς που θέλετε να δείτε μεγάλους οίκους ωρολογοποιίας όπως η TagHeuer, η Breitling, η FrederiqueConstant και πολλές άλλες, μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αυτό που ζητάτε στην καλύτερη και πιο προσιτή τιμή της αγοράς.

Η αγορά ενός ρολογιού για τον κάθε άνδρα, ήταν, είναι και θα είναι για πάρα πολλά χρόνια, υψίστης σημασίας γιατί όπως και να το κάνουμε είναι ένα κόσμημα, που όσο πιο καλό είναι, τόσο περισσότερο θα μας συντροφεύει στη ζωή μας.