Τα Πληθωρικά Παρκέτα!

Τα παρκέτα έχουν ως αποκλειστικό στόχο να σας τροφοδοτήσουν με μία σειρά από ξεκάθαρα πλεονεκτήματα, υπερβαίνοντας τα συνήθη κλισέ περί ελκυστικής εμφάνισης και αίσθησης. Η πολλαπλών στρώσεων κατασκευή και τα κορυφαία στάνταρ όσον αφορά την επιλογή των πρώτων υλών οδηγούν στις εξαίρετες ιδιότητες των παρκέτων, τις οποίες μπορείτε να απολαμβάνετε κάθε μέρα της ζωής σας ξανά και ξανά.

Τα πλεονεκτήματα των παρκέτων

parquet
parquet

Τα παρκέτα είναι μοναδικά ανθεκτικά και πολύ στιβαρά, κάτι που διασφαλίζεται από την ασυναγώνιστα σταθερή, υψηλής ποιότητας μέση στρώση HDF, η οποία σταθεροποιεί τη στρώση επικάλυψης καθιστώντας την κατασκευή μη ευάλωτη στην πίεση.

Παράλληλα, τα παρκέτα περιορίζουν το θόρυβο χρησιμοποιώντας την πολύ απλή αρχή ότι η πιο συμπαγής μάζα συνεπάγεται λιγότερους τριγμούς. Το καθαρό βάρος της σανίδας αυξάνεται κατά 50% χρησιμοποιώντας μία μέση στρώση HDF (ινοσανίδα υψηλής πυκνότητας) που έχει ως αποτέλεσμα λιγότερους κραδασμούς, άρα και λιγότερο θόρυβο σε ένα δωμάτιο, ο οποίος ισοδυναμεί με περισσότερη ηρεμία.

Επιπλέον, τα παρκέτα μπορούν να εγκατασταθούν εύκολο, γρήγορα και με ασφάλεια. Ένα πρωτοποριακό σύστημα εγκατάστασης διασφαλίζει τη μέγιστη άνεση κατά την τοποθέτηση, τέλεια εφαρμογή και μόνιμα σφραγισμένες αρμούς.

Τα παρκέτα του σήμερα είναι φυσικά προϊόντα που ρυθμίζουν την υγρασία και εξασφαλίζουν ένα κλίμα υγιούς διαβίωσης. Ο απλός καθαρισμός και η φροντίδα καθιστούν αυτά τα δάπεδα ιδιαιτέρως υγιεινά, ενώ ο πελάτης μπορεί να είναι ήσυχος ότι όλες οι επεξεργασμένες πρώτες ύλες έχουν επιλεγεί προσεχτικά και υποβάλλονται σε τακτικές δοκιμές σε εργαστηριακές συνθήκες.

Με τα σύγχρονα οικολογικά παρκέτα πραγματοποιείτε ουσιαστική συνδρομή στην περιβαλλοντική προστασία καθώς απαιτεί ελάχιστη ποσότητα ξύλου ως πρώτης ύλης για την κατασκευή των παρκέτων.

Τα παρκέτα μεταφέρουν τη θερμότητα του καυτού νερού της ενδοδαπέδιας θέρμανσης στην επιφάνεια γρήγορα δίχως απώλεια ενέργειας. Αυτό οφείλεται στη χαμηλή θερμική αντίσταση που επιτυγχάνεται χάρη στη μεσαία στρώση HDF.

Ακόμη, τα σύγχρονα παρκέτα προσφέρουν ευρεία γκάμα επιλογών χάρη στο συνδυασμό τους με διάφορες μορφές σανίδων, τύπους ξύλων, εμφανίσεις επιφανειών και τελειώματα για κάθε τρόπο ζωής.

Τα παρκέτα είναι μοναδικά ξύλινα δάπεδα που μπορούν στη στιγμή να μεταμορφώσουν το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Αυτό το στυλ δαπέδου έγινε δημοφιλές στη Γαλλία το 1600 και έκτοτε αποτελεί αναπόσπαστο χαρακτηριστικό των σπιτιών και επιχειρήσεων. Η απήχηση των παρκέτων κινείται σε υψηλά επίπεδα διαχρονικά εξαιτίας της γοητείας που αποπνέουν και της ευελιξίας τους να προσαρμόζονται σε κάθε κατάσταση. Κάθε παρκέτο αποτελεί ένα ξεχωριστό αριστούργημα που έχει κατασκευαστεί με δεξιοτεχνία, προσδίδοντας στυλ και παραδοσιακή εμφάνιση σε κάθε κτήριο.

Αν θέλαμε να απαριθμήσουμε τους κυριότερους λόγους που θα συνιστούσαμε σε κάποιον να επενδύσει στα παρκέτα, ο πρώτος είναι η μοναδική σχεδίαση και η εμφάνιση που τα κάνουν να ξεχωρίζουν από άλλους τύπους δαπέδων. Τα παρκέτα διαθέτουν μία «κληρονομιά» που δεν μπορεί να συγκριθεί με οτιδήποτε άλλο.

Δεύτερον, τα παρκέτα είναι πολυδιάστατα με την έννοια ότι γεννώνται σε διάφορα μοτίβα και σχήματα, κάτι που συνεπάγεται ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα δωμάτια.

Τέλος, τα κορυφαίας ποιότητας παρκέτα μπορούν να αντέξουν για δεκαετίες. Πολλοί σπεύδουν να αντικαταστήσουν τα δάπεδά τους έπειτα από σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά με τα παρκέτα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κάτι τέτοιο. Όλα τα ξύλινα δάπεδα βελτιώνονται με τον καιρό και τα παρκέτα δεν διαφέρουν καθόλου σε αυτό.