Τα jean των jeans! DSQUARED!

Όλοι μας, τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο, κάνουμε μερικές αγορές, ούτως ώστε να εμπλουτίσουμε την γκαρνταρόμπα μας. Σε μια κλασική ανδρική ντουλάπα, τα standards είναι τα εσώρουχα, τα t – shirts, τα jeans, πουκάμισα, σακάκια και κοστούμια. Εμείς θα δώσουμε περισσότερο έμφαση σε ένα απ’ αυτά που το φοράμε καθημερινά και μας συντροφεύει σε κάθε μας έξοδο. Θα μιλήσουμε για το ρούχο θεσμό και ευκολοφόρετο, που δεν είναι άλλο από το κλασικό jean. Jeans υπάρχουν πολλά, αλλά Dsquared jeans πολύ «λίγα». Τρόπος του λέγειν φυσικά, αφού το επώνυμο brand, διαθέτει στη γκάμα του αρκετά σχέδια, πολλών jean, που όλα τους είναι μοναδικά. Κάθε νέα σεζόν, οι Dean και Dan, μας εντυπωσιάζουν με τις καινούριες τους δημιουργίες και μας δείχνουν τα ολόφρεσκα κομμάτια τους, που εντυπωσιάζουν.

dsquared jeans 2 italy image logo

Είναι σίγουρο, πως αυτοί που ενδίδουν στην αίγλη και την απίστευτη ομορφιά των jeans, του επώνυμου brand, ξέρουν ότι αγοράζουν ένα ρούχο το οποίο είναι αξιόπιστο και πάντα μες την μόδα. Τι είναι όμως αυτό που καθιστά τα Dsquared jeans τόσο δημοφιλή; Σίγουρα παίζει πρωταρχικό ρόλο, στην Ελληνική κοινωνία, το όνομα του brand, αλλά κατά βάθος αυτοί που έχουν «γευτεί» το βόλεμα που τους προσφέρει σαν ρούχο και την αντοχή του, ξέρουν ότι αυτά πληρώνουν. Είναι γεγονός, πως οι πρώτες ύλες στην κατασκευή των jean, που χρησιμοποιεί ο συγκεκριμένος οίκος μόδας, είναι ότι πιο ποιοτικό υπάρχει. Από το αγνό βαμβάκι που βάζουν, μέχρι και τις κλωστές για τις ραφές, όλα είναι εξαιρετικά. Ξέρουν καλά από υψηλή ραπτική και γι’ αυτό δεν θα μας δώσουν ποτέ κάτι, που στο εγγύς μέλλον θα μας προδώσει.

Ναι μεν Καναδοί, αλλά όλα τους τα ενδύματα και υποδήματα, κατασκευάζονται αποκλειστικά την γενέτειρα, των high fashion addicted, Ιταλία! Και μόνο γι’ αυτό, αξίζει κάποιος να αγοράσει ένα jean, που θα είναι σικάτο και εξαιρετικής ποιότητας, ταυτόχρονα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, που το δίδυμο της Dsquared, το έχουν προτιμήσει ανάμεσα σε τόσα άλλα brands, πολλοί διάσημοι αστέρες του Hollywood και της Παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως η Madonna, ο Bradley Cooper, η Jessica Alba ο Lenny Kravitz και πολλοί άλλοι.

Όσα jeans κι αν έχουμε, ποτέ δεν είναι κακό να αγοράσουμε ένα Dsquared, αφού από μόνο του, θα ξεχωρίσει αμέσως απ’ όλα τ’ άλλα. Είναι εξαιρετικά και αμέσως κάνουν το κάτι τις παραπάνω. Γι’ αυτό ξεχωρίζουν. Ένα jean του συγκεκριμένου brand, είναι βέβαιο, πως θα σας δώσει αέρινη κίνηση, την μεγαλύτερη άνεση απ’ όλα όσα έχετε φορέσει, κάνοντάς επίσης, αισθητή την παρουσία σας στο χώρο. Επίσης, θα σας δώσει το στυλ της νέας εποχής και την φινέτσα ενός εκλεπτυσμένου «Ιταλού», που ξέρει πολύ καλά να προσέχει την εμφάνισή του.

Το σήμα κατατεθέν της Dsquared δεν αρκεί για να καταλάβεις αν είναι αυθεντικό. Αυτό που είναι de facto, είναι η εσωτερική του ετικέτα να φέρει πάντα την σωστή ονομασία του brand και οπωσδήποτε να είναι εγγεγραμμένο το “Made in Italy”.

Το μόνο έχετε, είναι να το τολμήσετε! Ένα jean της Dsquared, δεν πρόκειται ποτέ να σας απογοητεύσει. Είναι 100% σίγουρο! Για σας που δεν έχετε ακόμη, είναι σίγουρο πως έπειτα από μια αγορά, θα μας καταλάβετε. Εσείς που έχετε… ξέρετε!