3 πράγματα που δεν θα σου πει κανείς για τις θήκες κινητών iPhone

Αν αγόρασες μόλις το καινούριο σου iPhone, η επόμενη κίνηση ξέρεις ότι είναι να του πάρεις θήκη. Οι θήκες στα iPhone είναι κάτι αναπόφευκτο. Τα κινητά αυτά παραείναι λεπτεπίλεπτα, για να τα αφήσεις απροστάτευτα, ενώ είναι γνωστό ότι αν σπάσει οποιοδήποτε μέρος τους, πόσο μάλλον η οθόνη, τα γνήσια ανταλλακτικά είναι πολύ ακριβά. Ωστόσο, αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι ότι δεν είναι τόσο απλό να διαλέξεις θήκη iPhone. Αν τόσα χρόνια είχες κάποιο άλλο κινητό και τώρα μόλις μπήκες στην οικογένεια της Apple, είναι καλό να είσαι πολύ προσεκτικός με την αγορά σου, για να μην καταλήξεις να κλαις τα χρήματά σου μέσα σε λίγες μέρες.

1. Η θήκη πορτοφόλι πρακτικά είναι για άντρες

Μία από τις πιο κλασικές θήκες iPhone είναι η θήκη πορτοφόλι που κλείνει μπροστά και διαθέτει και μερικές τσέπες για κάρτες και χαρτονομίσματα. Είναι σίγουρα μια πολύ βολική θήκη που προστατεύει σε ιδιαίτερα ικανοποιητικό ποσοστό το κινητό και κυρίως την οθόνη του. Η αλήθεια, όμως, είναι πως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σου ταιριάξει αν είσαι γυναίκα. Αν έχεις μια τσάντα, στην οποία μάλιστα υπάρχει και τσεπάκι, μάλλον θα σου φανεί υπερβολικό να πρέπει να ανοίξεις και τη θήκη, για να έχεις επιτέλους πρόσβαση στο κινητό. Από την άλλη, για τους άντρες που δεν θέλουν να κουβαλάνε και πορτοφόλι, η θήκη είναι εξαιρετική, για να τα έχουν όλα σε ένα σημείο και το κινητό να προστατεύεται άψογα.

θηκη iphone πορτοφολι

2. Ποτέ μία θήκη δεν είναι αρκετή

Αυτό πιθανότατα το ξέρεις ήδη και από το προηγούμενο κινητό σου. Τη θήκη τη βαριέσαι σύντομα, όσο απλή ή όσο ξεχωριστή και αν είναι. Το πρόβλημα είναι ότι κυκλοφορούν στην αγορά πολλές ακριβές θήκες iPhone και είναι μεγάλος πειρασμός να μπεις στη λογική να αγοράσεις κάτι μοναδικό και πρωτότυπο που αξίζει σε ένα κινητό τόσο μεγάλης αξίας. Από την άλλη, πρέπει σίγουρα να σκεφτείς ότι είναι προτιμότερο να αγοράσεις πολλές θήκες, για να έχεις να αλλάζεις και πάντα να δίνεις στο αγαπημένο σου iPhone κάτι το φρέσκο.

πολλες θηκες iphone

3. Η προστασία της οθόνης είναι το σημαντικότερο που πρέπει να προσέξεις

Υπάρχουν δεκάδες θήκες iPhone που απλά καλύπτουν την πίσω πλευρά του. Σίγουρα, αυτές είναι κατάλληλες αν πάντα προσέχεις πολύ πού βάζεις και πώς κρατάς το κινητό. Όμως, το βασικό τους μειονέκτημα είναι ότι αφήνουν την οθόνη εκτεθειμένη και αυτό στα iPhone είναι πολύ προβληματικό. Το πόσο εύκολα σπάει η οθόνη τους και πόσα χρήματα θα χρειαστείς για να την αντικαταστήσεις είναι κάτι που καλύτερα να μην το μάθεις ποτέ. Οπότε, η καλύτερη επιλογή είναι μια θήκη που προστατεύει με ένα λεπτό στρώμα σιλικόνης την οθόνη ή έχει υπερυψωμένο χείλος, έτσι ώστε η οθόνη να μην έρθει σε επαφή με το δάπεδο, αν πέσει.

iphone προστασια οθονης

 

Το UniqueShop.gr ειδικεύεται στις θήκες κινητών, βρείτε αυτή που σας ταιριάζει!