Εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες για τη σωστή φύλαξη χαλιών

Είναι πολύ σημαντικό να αποθηκεύετε τα χαλιά σας σε κατάλληλο χώρο και σε σωστή συσκευασία. Ειδικά όταν θα τα αποθηκεύσετε για μεγάλο διάστημα. Σε αντίθεση περίπτωση τα χαλιά σας θα φθαρούν ανεπανόρθωτα και θα πρέπει να τα αντικαταστησετε. Με τη σωστή φύλαξη χαλιών παραμένουν φρέσκα και καθαρά για πολύ μεγάλο διάστημα, και είναι έτοιμα για τοποθέτηση χωρίς να τα καθαρίσετε ξανά. Μην αμελείτε αυτή την παράμετρο και να εμπιστεύεστε τη φύλαξη των χαλιών σας σε επαγγελματίες!

Ας δούμε παρακάτω γιατί αξίζει να εμπιστεύεστε τους έμπειρους και σωστούς ειδικούς για τη φύλαξη των χαλιών σας για μεγάλο διάστημα.

Ευκολία

Η διαδικασία αποθήκευσης χαλιών δεν είναι ποτέ απλή. Αρχικά, πρέπει να είστε βέβαιοι πως τα χαλιά σας είναι πεντακάθαρα, χωρίς λεκέδες, βρωμιά και σκόνη. Έπειτα, πρέπει να τα συσκευάσετε σωστά. Με τη χρήση κατάλληλης συσκευασίας αλλά και με ασφαλή τρόπο. Έτσι ώστε να μην τα επηρεάζει το φως, η θερμοκρασία, η σκόνη και η υγρασία. Όπως είναι λογικό, ακόμα και ο χώρος στον οποίο θα τα αποθηκεύσετε πρέπει να είναι κατάλληλος. Οι αποθήκες με υγρασία και σκόνη ή υψηλές θερμοκρασίες είναι ό,τι χειρότερο για τα χαλιά σας. Αντιθέτως, οι έμπειροι επαγγελματίες ξέρουν ακριβώς ποιος είναι ο σωστός τρόπος συσκευασίας. Επίσης διαθέτουν ειδικό χώρο για την φύλαξή τους που πληρεί όλες τις προυποθέσεις. Επιπλέον είναι μια διαδικασία που κάνουν συχνά και ο χρόνος για ολοκλήρωση της είναι πολύ μικρός.

Μέγιστη καθαριότητα και ασφάλεια

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, η σωστή συσκευασία του χαλιού ώστε να διατηρηθεί σωστά στον χώρο αποθήκευσης είναι εξαιρετικά σημαντική. Ακόμα και αν έχετε καθαρίσει άψογα το χαλί σας και το έχετε συσκευάσει σωστά, οι συνθήκες του χώρου αποθήκευσης είναι πιθανό να το βλάψουν. Αφού μια αποθήκη ή ένα δωμάτιο μπορεί να έχει πολύ υγρασία, σκόνη, και σκόρους. Αυτά είναι στοιχεία που προκαλούν μεγάλες φθορές στα χαλιά μας, τα κάνουν να μυρίζουν, ή τα γεμίζει με μικρόβια και παθογόνους μικροοργανισμούς. Η επαγγελματική φύλαξη χαλιών ωστόσο προυποθέτει τη διάθεση ειδικών χώρων που υπάρχουν μόνο για αυτόν τον σκοπό. Τα έχουν αποθηκευμένα σε ειδικά ράφια σε μεγάλες, ειδικές αποθήκες, με σκοπό να τα προστατεύουν από την υγρασία και τα μικρόβια.

Σωστός καθαρισμός

Τα έμπειρα ταπητοκαθαριστήρια που έχουν και φύλαξη χαλιών καθαρίζουν και απολυμαίνουν τα χαλιά σας εις βάθος πριν τη συσκευασία και την αποθήκευσή τους. Με αυτό τον τρόπο απομακρύνουν αποτελεσματικά όλα τα μικρόβια, τις οσμές, και τους λεκέδες που μπορεί να φθείρουν επιπλέον τα χαλιά σας όσο θα παραμένουν στην αποθήκη. Έτσι, όταν θα τα ξανατοποθετήσετε θα είναι φρέσκα, καθαρά, χωρίς θαμπάδες, μυρωδιές, μικρόβια, και θαμπάδες. Είναι βέβαιο πως αν δεν έχετε εμπειρία στη φύλαξη χαλιών, κάτι θα πάει στραβά. Και όταν βγάλετε πάλι τα χαλιά σας για τα βάλετε στο σπίτι σας θα είναι μια απογοήτευση. Ενώ παράλληλα θα σπαταλήσετε περισσότερο χρόνο και χρήμα για να τα ξανακαθαρίσετε. Προτιμήσετε τους ειδικούς για τη φύλαξη χαλιών και απολαύσετε τα στην καλύτερή τους κατάσταση για χρόνια!

Αν θέλετε επαγγελματικό καθαρισμό και σωστή φύλαξη για τα χαλιά σας τοτε μπορείτε να επισκεφτείτε την Expert clean.gr.