Καρναβάλι χωρίς πυροτεχνήματα δε γίνεται!

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος ο καινούριος χρόνος δίνει την σκυτάλη, στην πρώτη επίσημη γιορτή του, που δεν είναι άλλη από τις Απόκριες. Με τις Απόκριες ακολουθούν σε όλη την χώρα και τα γνωστά Καρναβάλια, όπου σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, γίνονται οι περιβόητες Καρναβαλίστικες παρελάσεις, με πλήθος κόσμου να είναι μεταμφιεσμένο και το ξεφάντωμα να παίρνει φωτιά. Όμως οι περισσότεροι ζουν για την Κυριακή του Βασιλιά Καρνάβαλου, που θα πέσει στην φωτιά και τα φανταστικά πυροτεχνήματα που θα κάνουν την νύχτα – μέρα, κάτω από ένα γιορτινό κλίμα. Πολλοί όμως θέλουν να προμηθευτούν διάφορα απ’ αυτά, ούτως ώστε να ρίξουν βεγγαλικά, δυναμιτάκια και διάφορες κροτίδες, για να μπουν σε πιο σκανταλιάρικο mood, μιας και η μέρα το επιτρέπει.

πυροτεχνηματα

Γι’ αυτούς που ψάχνουν πυροτεχνήματα, πρέπει να πούμε πρώτα απ’ όλα, ότι θα είναι καλό να ψάξουν να βρουν νόμιμα καταστήματα, που φέρουν πιστοποιητικά ποιότητας τύπου ISO 9001 – 2008. Ένα από αυτά τα καταστήματα είναι το Balloon fire στην Πάτρα, που μπορεί κανείς να βρει μια τεράστια γκάμα από εναέριες βολές, δυναμιτάκια, ρουκέτες, φλεγόμενα γράμματα και εννοείται πως θα βρούμε και τα πυροτεχνήματα που όλοι αγαπάμε, μέσα από μια τεράστια συλλογή και σε τιμές που πραγματικά, πιο χαμηλές δεν θα βρούμε πουθενά. Είτε τα θέλουμε για τις γιορτές (Πάσχα, Πρωτοχρονιά, Καρναβάλι, Χριστούγεννα, είτε για εκδηλώσεις (π.χ. γάμους), το κατάστημα είναι 365 μέρες το χρόνο ανοιχτό, για να μας εξυπηρετήσει. Επίσης μπορούμε να προμηθευτούμε τα ίδια προϊόντα του καταστήματος και μέσα από το επίσημο ηλεκτρονικό του κατάστημα, ούτως ώστε και για εσάς που είστε μακριά, να εξυπηρετηθείτε – εξοπλιστείτε καταλλήλως.

Τα πυροτεχνήματα είναι μαγικά και αφήνουν σε κάθε τους εμφάνιση, όλες τις ηλικιακές ομάδες, με το στόμα ανοιχτό, αφού εκπλήσσουν τους πάντες.

πυροτεχνηματα λιμανιΠρέπει όμως να γνωρίζουμε μερικά στοιχειώδη πράγματα, πρωτίστως για την δική μας την ασφάλεια και έπειτα για την ασφάλεια των γύρω μας. Τα πυροτεχνήματα δυστυχώς για τους μικρούς μας φίλους, πρέπει να τα χρησιμοποιούν μόνο οι μεγάλοι, που έχουν ενηλικιωθεί, ούτως ώστε να αποσοβήσουμε πιθανών τραυματισμούς, στην καλύτερη των περιπτώσεων. Πάντα πρέπει να παίρνουμε αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους, σπίτια, δάση και γενικότερα από μέρη που μπορεί να υπάρξει κίνδυνος πυρκαγιάς, τοποθετώντας πάντοτε το πυροτέχνημα, σε σκληρή επιφάνεια. Έτσι για όλους μας θα είναι καλύτερα και καλό είναι και οι μεγάλοι να μαθαίνουν τους κανόνες στους μικρότερους. Όλοι μας θέλουμε να ξεδώσουμε σε κάθε Καρναβάλι κάτι της παραπάνω, αρκεί να το κάνουμε σωστά και υπεύθυνα. Τα πυροτεχνήματα μπορεί να είναι συναρπαστικά, αλλά θέλουν και μεγάλη προσοχή.

Για την περίοδο 2015, το Καρναβάλι σε πολλές περιοχές της χώρας, θα είναι μαγικό, αφού πολλοί δήμοι έχουν εστιάσει σε φανταστικά θεάματα με πυροτεχνήματα, που θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις και στους συμπολίτες τους και σε όποιον τους επισκεφθεί αυτό το Καρναβάλι. Γι’ αυτό εσείς που θέλετε να προμηθευτείτε, διάφορα απ’ αυτά, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το κατάστημα Balloonfire αν είστε κοντά στην περιοχή της Πάτρας ή να μπείτε στο site του καταστήματος να διαμορφώσετε την παραγγελία σας, μέσα από μια μεγάλη γκάμα πυροτεχνημάτων και όχι μόνο!