Πουκάμισο σημαίνει άνδρας!

Πουκάμισα, έξω τα βρίσκεις πλέον με το κιλό, μέσα από μια τεράστια γκάμα που διαθέτουν πολλά μαγαζιά, με πολλές επώνυμες και μη μάρκες. Στο internetειδικά, μπορεί κανείς να βρει πουκάμισο ποιοτικό, εκτός αν πέσει σε ηλεκτρονικά καταστήματα, που πολλοί αδαείς τα προτιμούν για τον λόγο ότι είναι φθηνά (υπάρχουν και φθηνά που είναι ποιτικότατα), αλλά μόλις τα παραλάβουν, αν τους πετάξουν μια μπανάνα, θα αρχίσουν να χοροπηδάνε δεξιά και αριστερά. Γούστα είναι αυτά, αλλά εμείς θα μείνουμε σε αυτούς που τους αρέσει να επενδύουν σε ένα καλό πουκάμισο.

πουκαμισα

Κατ’ αρχήν, δεν θέλω ν’ ακούω ότι υπάρχουν άνδρες, που τα πουκάμισα δε τους ταιριάζουν! Σε όλους τους άνδρες ταιριάζουν και πόσο μάλλον εφόσον τα εγκρίνει το γυναικείο φύλο, αφού τα βρίσκει τρομερά σέξι επάνω μας. Πουκάμισο μπορεί να βρει για την ηλικία του ένας 20άρης (και μικρότερος μη πω), μέχρι και ο παππούς που το φορά με τον all time classic τρόπο, την καζάκα του (δεν έχω κάτι με τους απανταχού παππούδες, για να μη παρεξηγηθώ).

Γι’ αυτούς που θέλουν να ψάξουν για ποιοτικό πουκάμισο, ένα απ’ τα βασικότερα tips είναι, να είναι από 100% αγνό βαμβάκι, ούτως ώστε να είναι φιλικό όταν θα έρθει σε επαφή με το δέρμα μας. Προσωπικά, πολυεστέρες και άλλα παρεμφερή, δεν θα τα συνιστούσαμε για τον λόγο που αναφέραμε. Πάμε να δούμε μονόχρωμα, ριγέ και καρό. Τα κλασικά χρώματα στη ντουλάπα μας, είναι τρία και απαράβατα. Λευκό, γαλάζιο και μαύρο. Τα καρό και τα ριγέ, λόγω της ιδιαιτερότητάς τους, είναι εξτρά (και σε καμία περίπτωση δεν τ’ αμφισβητούμε).

Θα ξεκινήσουμε με ένα πουκάμισο που φορέθηκε και θα συνεχίσει να φοριέται, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο, που δεν είναι άλλο από ένα σικάτο, γαλάζιο ριγέ ή μη, πουκάμισο. Δικαίως έκανε και θα συνεχίσει για πολύ καιρό ακόμα να κάνει θραύση! Ιδιαίτερα (όπως φαίνεται και στην φωτογραφία) όταν φορέθηκε με μπεζ παντελόνι έγινε ανάρπαστο. Τα γαλάζια πουκάμισα, είναι εκείνα που θα δώσουν στυλ, άνεση και φινέτσα (ιδιαίτερα αν είστε μελαμψοί) και συνδυάζονται πολύ όμορφα με μπλε navyκοστούμι, ακόμα και σε casualντύσιμο όπως με ένα μπλε σκούρο jean. Το γαλάζιο όσα χρόνια και να περάσουν, στα ανδρικα πουκαμισα θα μένει πιστό χρώμα του άνδρα, που θα τον συντροφεύει στις καλύτερες εξόδους του.

Λευκό πουκάμισο για το γραφείο, τα συνέδρια, τους γάμους, τις βαπτίσεις, γενικά όλες τις επίσημες εξόδους σας, αλλά και casual. Τα λευκά πουκάμισα είναι το ρούχο που θα μας βγάλει «καθαρούς» όταν βαριόμαστε να σκεφτούμε τι να φορέσουμε, αφού είναι απλό, λόγω ουδέτερου χρώματος, ταιριάζει με τα πάντα και προπάντων θεωρείται ως μια από τις ευκολότερες επιλογές, που πρέπει να κάνει ένας άνδρας. Τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για το λευκό, αφού είναι το πουκάμισο που συντροφεύει όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Τώρα όσον αφορά τα μαύρα πουκάμισα, μπορεί να νομίζουμε ότι τα φοράνε μόνο οι νυχτόβιοι τύποι, αλλά δεν είναι έτσι. Ένα καλό μαύρο πουκάμισο, μπορεί να σας συντροφέψει σε νυχτερινές εξόδους, τον απογευματινό σας καφέ στην διπλανή καφετέρια, χαρίζοντάς σας, μια όψη μυστηρίου, επαγγελματισμού και σοβαρότητας. Δεν είναι τυχαίο που οι οικονομικά ισχυροί άνδρες, προτιμούν τα μαύρα.

Όσο περνάνε τα χρόνια, τα πουκάμισα αλλάζουν. Άλλα τα κλασικά κομμάτια μένουν πάντα ανεξίτηλα στο χρόνο. Γι’ αυτό τ’ αγαπάμε!