Κομψές ιδέες για να φορέσετε γυναικεία πουκάμισα και να σαγηνεύσετε σε κάθε σας εμφάνιση

Σε κάθε γυναικεία ντουλάπα υπάρχουν κάποια απολύτως απαραίτητα κομμάτια που δε γίνεται να λείπουν. Ένα από αυτά είναι τα γυναικεία πουκάμισα! Τα πουκάμισα είναι πραγματικά ένα ρούχο-χαμαιλέοντας που μπορεί να φορεθεί με καλό παντελόνι για τη δουλειά ή με ένα απλό τζιν για μια βόλτα ή καφέ με φίλους. 

Από όποιο ύφασμα ή χρώμα κι αν είναι τα πουκάμισά σας, είναι βέβαιο πως θα κάνουν τη κάθε εμφάνισή σας μοναδική, κομψή, και χλιδάτη. Φορέστε τα γυναικεία πουκάμισα με ένα blazer και παντελόνι και είστε έτοιμη για το γραφείο. Ή ταιριάξτε τα με ένα τζιν και αθλητικά και βγείτε για να κάνετε τις καθημερινές σας δουλειές με στυλ και άνεση. Βάλτε το πουκάμισο μέσα από το παντελόνι, φορέστε το σαν πανωφόρι πάνω από ένα T-shirt, σηκώστε τα μανίκια, δέστε το στη μέση, ό,τι και να φανταστείτε είναι ένα ρούχο που θα σας βολέψει κάθε μέρα, κάθε ώρα, και εποχή.

Πως μπορείτε να φορέσετε τα γυναικεία πουκάμισα ώστε να αναδείξουν την εμφάνισή σας ανάλογα με την περίσταση;

Στη δουλειά

γυναικες που φορανε πουκαμισο

Φορέστε ένα πουκάμισο κουμπωμένο εντελώς, μέχρι πάνω, και βάλτε το μέσα από μια πλισέ midi φούστα. Προτιμήστε μποτάκια με λίγο τακούνι και θα είστε κομψή και άνετη όλη μέρα στο γραφείο. Ένας άλλος τρόπος για να φορέσετε το πουκάμισό σας στο γραφείο είναι με ένα πανωφόρι blazer και cigarette παντελόνι. Για περισσότερο στυλ, σηκώστε τα μανίκια του μπλέιζερ ¾ και αφήστε τα μανίκια από το πουκάμισο να φαίνονται. 

Σε ένα ραντεβού 

Πάρτε τη κλασική βερσιόν για τη δουλειά (παντελόνι – πουκάμισο) και μετατρέψτε το λουκ για ένα προσωπικό ραντεβού, παίζοντας απλά με τον γιακά. Ξεκουμπώστε τον γιακά και ένα-δύο ακόμα κουμπιά και αφήστε να φανεί το ωραίο σας ντεκολτέ! Δοκιμάστε επίσης να φορέσετε το πουκάμισό σας κάτω από ένα ιδιαίτερο blazer για ένα παιχνιδιάρικο στυλ. Για όσες αγαπούν το ροκ στυλ, ο απόλυτος συνδυασμός για ένα ραντεβού είναι τα γυναικεία πουκάμισα σε συνδυασμό με ένα δερμάτινο παντελόνι καμπάνα και μπότες. Θα σαγηνεύσετε το ραντεβού σας με βεβαιότητα!

Στις καθημερινές εμφανίσεις εκτός δουλειάς

καθημερινο πουκαμισο

Ποιος είπε πως στις καθημερινές σας εμφανίσεις δεν μπορείτε να είστε κομψή και στυλάτη; Τα γυναικεία πουκάμισα είναι ό,τι πρέπει για βόλτες το Σαββατοκύριακο ή τις καθημερινές για εξωτερικές δουλειές, ψώνια, ή βόλτες με φίλους. Φορέστε το πουκάμισό σας χαλαρό πάνω από ένα κολάν και φλατ παπούτσια. Για να το κάνετε πιο χλιδάτο, επιλέξτε όμορφα κοσμήματα για να το αναδείξετε! Αν έχετε βραδινά πλάνα, δοκιμάστε να δέσετε το πουκάμισό σας στη μέση, σε στυλ crop top, και φορέστε το με ένα παντελόνι σωλήνα και πέδιλα. Εννοείται φυσικά πως ο πιο κλασικός casual συνδυασμός ενός πουκαμίσου με τζιν παντελόνι είναι all time classic και ενδείκνυται για όλες τις ώρες, θα νιώθετε άνετα αλλά και περιποιημένη σε κάθε σας έξοδο.

Βρείτε στην Miss-Simbolo.gr την απόλυτη συλλογή για γυναικεία πουκάμισα online.