Λίγα λόγια περί … άνεσης και στυλ!

Κάθε μέρα, σύμφωνα με έρευνες ο μέσος άνθρωπος κάνει περίπου 10.000 βήματα και καλύπτει μια απόσταση 10 χιλιομέτρων. Αναμφίβολα, οι αριθμοί αυτοί είναι δύσκολο έως και ακατόρθωτο να γίνουν πάνω σε άβολα, ψηλά, στενά και σκληρά παπούτσια -τουλάχιστον όχι χωρίς να υποφέρετε από ορθοπεδικά προβλήματα και πόνο στο τέλος της ημέρας. Για το λόγο αυτό, η επιλογή ενός παπουτσιού που θα προσφέρει άνεση, σωστή στήριξη και στυλ είναι επιβεβλημένη και ακούει στα ονόματα: παπούτσια Tsakalian και παπούτσια Rieker, παπούτσια Boxer, παπούτσια Aerosoles και παπούτσια Tamaris.

Όταν στο παρελθόν γινόταν συζήτηση περί ορθοπεδικών και ανατομικών παπουτσιών, το μυαλό μας πήγαινε αυτομάτως σε χοντροκομμένα και αντιαισθητικά παπούτσια που -παρά τα ιατρικώς αποδεδειγμένα οφέλη τους- δε βρίσκονταν στη νούμερο ένα θέση της προτίμησης των καταναλωτών. Τα τελευταία χρόνια, η εικόνα και το στυλ των παπουτσιών αυτών άλλαξε την πρότερη εντύπωση: τα ανατομικά παπούτσια σήμερα αποτελούν τη χρυσή τομή που όλοι ψάχναμε και είναι τα απαραίτητα «εφόδια» για κάθε δευτερόλεπτο μιας κουραστικής ημέρας, ντύνοντας με κομψότητα κάθε στιγμή από το πρωί μέχρι το βράδυ.

ανατομικά παπούτσια tsakalianΗ εταιρεία ανδρικού και γυναικείου υποδήματος Τsakalian σάς προσφέρει ακριβώς αυτό που αξίζει στα πόδια σας. Μετά από 3 γενιές και 67 συνεχή χρόνια επιτυχίας στο χώρο, αποκτήσαμε την πείρα και τις απαραίτητες γνώσεις για να καλύπτουμε κάθε σας επιθυμία. Το εμπορικό μας σήμα είναι συνδεδεμένο με την άνεση, τη μόδα, την ποιότητα, την ποικιλία και την άριστη εξυπηρέτηση. Όλα τα είδη μας επιλέγονται με πολλή προσοχή, ώστε να προσφέρουν εργονομία και άνεση στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εκτός από τις προαναφερθείσες εταιρείες, επιθυμώντας να καλύψουμε τις αυξημένες ανάγκες συγκεκριμένων επαγγελματικών κλάδων (γιατροί, νοσηλευτές, φυσιοθεραπευτές κλπ) εμπορευόμαστε ανατομικά σαμπό σε μεγάλη ποικιλία. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε, εκτός από ανατομικά παπούτσια και ανατομικά σαμπό, σαγιονάρες θαλάσσης, σαγιονάρες ipanema, γαλότσες, σανδάλια και πέδιλα για ξεχωριστές καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Παράλληλα, γνωρίζοντας ότι η άνεση πρέπει να χαρακτηρίζει κάθε στιγμή του 24ώρου, εμπορευόμαστε αναπαυτικές παντόφλες για όλη την οικογένεια: παιδικές παντόφλες, ανδρικές παντόφλες και γυναικείες παντόφλες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για κάθε γούστο και προτίμηση. Στο κατάστημά μας ακόμη και οι ανδρικές παντόφλες συναγωνίζεται σε εμφάνιση τις γυναικείες παντόφλες. Η άνεση και το στυλ μπορούν τώρα να σας συντροφεύσουν πάντα. Γυρίζοντας σπίτι σας μετά από μια κουραστική μέρα, το μόνο που χρειάζεστε είναι να ξεκουράσετε τα πέλματά σας βγάζοντας τα παπούτσια σας και φορώντας ένα ζευγάρι αναπαυτικές παντόφλες. Είναι η πρώτη και βασικότερη κίνηση, που θα σας αποφορτίσει από την κούραση και τα βάρη της ημέρας και θα σας μεταφέρει σε άλλη διάσταση. Η παντόφλα που θα επιλέξετε πρέπει να σας δημιουργεί την αίσθηση της απομάκρυνσης από τους γρήγορους και έντονους ρυθμούς της ημέρας. Δερμάτινη για κομψότητα, στυλ και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα ή παιχνιδιάρικη υφασμάτινη σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, είναι ο δείκτης που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της φάσης «σπίτι, γλυκό μου σπίτι». Και για «μεγάλα» παιδιά, οι αγαπημένες παιδικές παντόφλες «ζωάκια» διατίθενται σε γυναικεία και αντρικά σχέδια.

Δεν έχετε παρά να μας επισκεφθείτε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φύγετε «πετώντας».