Μιλώντας για την άνεσή σας

Κάθε μέρα,  υπολογίζεται ότι κάνουμε περίπου 10.000 βήματα, καλύπτοντας μια απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων. Για το λόγο αυτό, η επιλογή ενός σωστού παπουτσιού, το οποίο θα χαρίζει άνεση και υποστήριξη στο πόδι είναι απαραίτητη, για την αποφυγή αλλά και τη θεραπεία ορθοπεδικών -και όχι μόνο- παθήσεων. Τα ψηλά τακούνια, οι ακατάλληλοι πάτοι, οι στενές φόρμες και τα σκληρά παπούτσια με χαμηλής ποιότητας υλικά κατασκευής μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές παθήσεις στο πόδι. Η βασική συμβουλή των ορθοπεδικών ιατρών στους πάσχοντες είναι η αγορά ανατομικών παπουτσιών, τα οποία ανακουφίζουν από τα συμπτώματα και τον πόνο. Τα παπούτσια Rieker, τα παπούτσια Βoxer, τα παπούτσια Tamaris και τα παπούτσια Αerosoles είναι η λύση που χρειάζεστε. Τα ανατομικά παπούτσια και τα ανατομικά σαμπό (που αποτελούν τη βασική επιλογή πολλών επαγγελματικών κλάδων -γιατρών, νοσηλευτών) διακρίνονται για την κομψότητά, το στυλ και την άνεση που χαρίζουν.

Capture2    Η σωστή επιλογή παπουτσιών, λοιπόν, είναι ανεκτίμητος θησαυρός. Το παπούτσι αποτελεί στοιχείο ταυτότητας και στυλ, κομμάτι κομψότητας και δείκτης προσωπικότητας. Το πλησιέστερο στο «ιδανικό» παπούτσι πρέπει να πληροί τις εξής προϋποθέσεις:

α) σόλα με αντιμυκητιακή επίστρωση

β) μαλακή γόμα για να αποσβένονται οι κραδασμοί

γ) μικρό βάρος για ξεκούραστη βάδιση

δ) σωστή υποστήριξη στο πίσω μέρος, που αγκαλιάζει τον αστράγαλο, για μέγιστο έλεγχο πατήματος

ε) καμπυλότητα για σωστή στήριξη της ποδικής καμάρας

στ) επαρκές εύρος στο εμπρός τμήμα του και μαλακό δέρμα για να επιτρέπει τη φυσιολογική κίνηση των δακτύλων

ζ) αποσπώμενο και πλενόμενο εσωτερικό πάτο

η) τακούνι 1-2 εκατοστών για να κατανέμεται καλύτερα το ανθρώπινο βάρος στο πέλμα

Εμείς στην Τsakalian, με την πολυετή μας πείρα στο χώρο του υποδήματος, σας βοηθούμε να επιλέξετε το παπούτσι που σας ταιριάζει. Η πείρα και η εμπειρία μας σάς εξυπηρετούν σε κάθε σας ανάγκη. Για τρεις γενιές και 67 συνεχή χρόνια διατηρούμε το δικό σας κατάστημα στον Πειραιά, επί της οδού Κολοκοτρώνη 52. Το εμπορικό όνομά μας είναι συνδεδεμένο με την άνεση, τη μόδα, την ποιότητα, την ποικιλία και την άριστη εξυπηρέτηση. Για αυτό άλλωστε μας εμπιστεύεστε τόσα χρόνια.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε επίσης σαγιονάρες θαλάσσης, τις πολυαγαπημένες σας σαγιονάρες ipanema, σανδάλια και πέδιλα για κάθε εμφάνιση που θα εντυπωσιάσει. Παράλληλα, γνωρίζοντας ότι η άνεση πρέπει να χαρακτηρίζει κάθε στιγμή της μέρας, εμπορευόμαστε αναπαυτικές παντόφλες για όλη την οικογένεια: παιδικές παντόφλες, ανδρικές παντόφλες και γυναικείες παντόφλες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για κάθε γούστο. Οι παντόφλες μας γεννούν την όρεξη για ζεστές στιγμές στο σπίτι. Στο κατάστημά μας ακόμη και η ανδρική παντόφλα συναγωνίζεται σε εμφάνιση τη γυναικεία παντόφλα. Η άνεση και το στυλ μπορούν τώρα να σας συντροφεύσουν σε  κάθε στιγμή της μέρας. Γυρίζοντας σπίτι σας μετά από μια κουραστική μέρα, γνωρίζουμε ότι το μόνο που χρειάζεστε είναι να ξεκουράσετε τα πέλματά σας βγάζοντας τα παπούτσια σας και φορώντας ένα ζευγάρι παντόφλες. Είναι η πρώτη και βασικότερη κίνηση, που θα σας αποφορτίσει από τα βάρη της ημέρας. Η παντόφλα που θα επιλέξετε πρέπει να σας δημιουργεί την αίσθηση της απομάκρυνσης από τους γρήγορους ρυθμούς της ημέρας. Δερμάτινη για κομψότητα, στυλ και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα ή παιχνιδιάρικη υφασμάτινη σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, είναι ο δείκτης που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της φάσης «σπίτι, γλυκό μου σπίτι». και για «μεγάλα» παιδιά, οι αγαπημένες παιδικές παντόφλες «ζωάκια» διατίθενται σε γυναικεία και αντρικά σχέδια.

Δεν έχετε παρά να μας επισκεφθείτε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φύγετε «πετώντας».