Οι top 5 μάρκες για casual ντύσιμο

Αν ένα στυλ ντυσίματος έπρεπε να πούμε ότι κυριαρχεί στη μόδα τα τελευταία χρόνια και ακόμα περισσότερο αυτή την εποχή, θα λέγαμε φυσικά το casual ντύσιμο. Ειδικά στην ανδρική μόδα παίζει χωρίς αντίπαλο, αφού το σπορ αλλά κομψό ντύσιμο είναι μια στιλιστική επιλογή που πραγματικά μπορεί κανείς να την κάνει όλη μέρα με τις κατάλληλες παρεμβάσεις.

Ποιες είναι όμως αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα οι top μάρκες για casual αντρικό ντύσιμο; Συγκεντρώσαμε παρακάτω αυτές οι οποίες ξεχωρίζουν για το σύγχρονο στυλ τους, τα ποιοτικά υλικά τους και φυσικά τις προσιτές τιμές τους.

Vinyl

vinyl

Η Vinyl Art Clothing έχει τραβήξει την προσοχή στους νέους άντρες εδώ και μερικά χρόνια χάρη στη μεγάλη ποικιλία και τους πρωτότυπους χρωματικούς συνδυασμούς σε διάφορα σπορ ρούχα, όπως φόρμες, αθλητικές ζακέτες και φούτερ. Οι μοντέρνες γραμμές της και το παιχνίδι με τα χρώματα και τα μοτίβα την έχουν καταστήσει ένα brand, στο οποίο απευθύνεται ο άντρας του σήμερα, για να φορέσει ένα casual ρούχο με τον πιο κομψό τρόπο.

Magic Bee

magic bee

Η Magic Bee είναι η μάρκα που έχει ξεκινήσει από την Κρήτη και έχει καταφέρει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα fashion statements για τους εικοσάρηδες και τους τριαντάρηδες. Τα φούτερ και τα T-shirt με την παιχνιδιάρικη στάμπα με την εστεμμένη μέλισσα έχουν γίνει ανάρπαστα, ενώ οι βερμούδες και οι φόρμες της προσφέρουν άνεση στο πιο ιδιαίτερο sporty chic look.

Superdry

superdry

Η Superdry είναι ίσως η πιο γνωστή μάρκα παγκοσμίως στο casual ντύσιμο, αυτή που έφερε στο προσκήνιο τα άνετα, βαμβακερά ρούχα σε ποικιλία χρωμάτων και με ευδιάκριτες στάμπες πάνω τους. Κάθε χρόνο παρουσιάζει μία από τις πιο ολοκληρωμένες συλλογές σε casual αντρικό ντύσιμο, αφού εκτός από φούτερ, φόρμες, ζακέτες και T-shirt, η συλλογή της περιλαμβάνει και άλλα καθημερινά ρούχα, όπως παντελόνια, πουκάμισα και μπουφάν.

Emerson

emerson

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της Emerson είναι η χαμηλή τιμή των ρούχων όλης της συλλογής της, η οποία έχει μια τεράστια ποικιλία, από σκουφιά και τσάντες, μέχρι καρό πουκάμισα και eco-friendly μπουφάν. Η φιλοσοφία της είναι να προσφέρει στον άντρα του σήμερα όλα όσα χρειάζεται για μια στιλάτη εμφάνιση που ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά ταυτόχρονα αποτελείται και από διαχρονικά κομμάτια που ταιριάζουν σε όλα τα στυλ και τις ηλικίες.

Jack & Jones

jack_&_jones

Από τα παλαιότερα brands στο casual ντύσιμο για άντρες, η Jack & Jones ξεχωρίζει με την κομψότητα και τις λιτές γραμμές των ρούχων της, είτε αυτά είναι T-shirts είτε υφασμάτινα παντελόνια. Οι τιμές της, μάλιστα, είναι εξαιρετικά προσιτές, αν και η ποιότητα του βαμβακιού της είναι από τις υψηλότερες. Στη συλλογή της μπορείτε να βρείτε και πιο εκλεπτυσμένα ρούχα, όπως σακάκια, επίσης σε εξαιρετικές τιμές, ώστε να συνδυάσετε τα casual με πιο επίσημα κομμάτια.