Οι καλύτερες φιγούρες funko pop για δώρο

Όλοι οι φανατικοί της pop κουλτούρας γνωρίζουν πολύ καλά πόσο απαραίτητες είναι για τη συλλογή τους οι φιγούρες funko pop!

Η εταιρεία παιχνιδιών σκαρφίζεται συνεχώς νέα σχέδια κάθε χρόνο, βασισμένα σε μοναδικές στιγμές από ταινίες, σειρές, ή καλλιτέχνες. Αν δεν ξέρετε τι δώρο να προσφέρετε στους φίλους σας, δείτε παρακάτω ποια φιγούρα funko pop μπορείτε να διαλέξετε με βάση τα γούστα τους.

Funko pop εμπνευσμένες από τηλεοπτικές σειρές

Με τις πλατφόρμες streaming να μπαίνουν για τα καλά στη ζωή μας, είναι σχεδόν αδύνατο να μην παρακολουθούν οι φίλοι σας κάποια δημοφιλή τηλεοπτική σειρά!

Ειδικά κάποιες από αυτές έχουν κλέψει τις εντυπώσεις και παίζονται ασταμάτητα, ενώ βγαίνουν συνεχώς νέες σεζόν για τους πιστούς fans τους. 

funko pop Game of Thrones Daenerys Targaryen (Iron Throne)

Αν λοιπόν οι φίλοι σας αγαπούν το Game of Thrones, το Simpsons ή το Southpark, ακόμα και το Miami Vice, τότε τι καλύτερο από το να τους κάνετε δώρο μια φιγούρα Fukno Pop από τηλεοπτικές σειρές; Είναι βέβαιο πως θα ξετρελαθούν και θα θέλουν να την τοποθετήσουν σε ένα φανερό σημείο στο σπίτι τους ως διακοσμητικό στοιχείο!

Ήρωες από ταινίες σε funko pop

Ακόμα και αν οι αγαπημένοι σας άνθρωποι δε βλέπουν τόσες σειρές, σίγουρα θα αγαπούν κάποιες ταινίες. Ανάμεσα σε αυτές είναι οι πολύ διάσημες ταινίες Star Wars, που έχουν ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους ανά τα χρόνια.

Σε περίπτωση που ο κολλητός σας έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στον Darth Vader, ή στην Princess Leia, τότε μια funko pop φιγούρα είναι σίγουρο πως θα τους συναρπάσει!

Οι φανατικοί των Star Wars ταινιών πάντα εκτιμούν τα δώρα που έχουν εμπνευστεί από τις ταινίες και λατρεύουν να τα επιδεικνύουν!

Καλλιτέχνες σε φιγούρες funko pop

Έχετε φίλους που λατρεύουν τη σκληρή μέταλ μουσική ή την πανκ; Τότε οι funko pop φιγούρες των αγαπημένων τους καλλιτεχνών θα γίνουν ανάρπαστες!

Οι “μεταλλάδες” φίλοι σας δηλώνουν ταγμένοι στις μουσικές τους προτιμήσεις και γίνονται συλλέκτες διάφορων αντικειμένων που τις αντιπροσωπεύουν.

Σίγουρα στο σπίτι τους θα έχετε δει πολλά στοιχεία της αγαπημένης τους μουσικής, όπως σουβέρ, μπλουζάκια, και άλλα.

Γιατί λοιπόν να μην τους προσφέρετε μια φιγούρα του Lemmy από τους ξακουστούς Motorhead; Θα δείτε πως θα… ουρλιάξουν από χαρά!

Παιδικές φιγούρες funko pop

Υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές στις φιγούρες funko pop ακόμα και για τους μικρούς μας φίλους!

Αν θέλετε να κάνετε ένα μοναδικό δώρο στο παιδί σας, το βαφτιστήρι σας, ή τα ανήψια σας, τότε οι φιγούρες αυτές με τους αγαπημένους τους ήρωες θα τους ξετρελάνουν.

Εκτός από διακοσμητικά στοιχεία για το δωμάτιό τους, τα παιδιά θα τις αξιοποιήσουν καλύτερα διότι απλά θα παίζουν συνεχώς μαζί τους.

funko pop batman

Υπάρχει κάποιο κοριτσάκι που δε λατρεύει την Elsa από το Frozen ή κάποιο αγοράκι που δεν αγαπά τους σούπερ ήρωες της Marvel ή της DC, όπως ο Aquaman ή o Batman; 

Υπάρχουν πολλές ακόμα επιλογές στις funko pop φιγούρες! Ανακαλύψτε τι αρέσει πραγματικά στους φίλους σας και χαρίστε τους ένα υπέροχο δώρο που θα εκτιμήσουν οπωσδήποτε.